ce site en français ›

Over Gerdo


GERDO
werd opgericht door GERard DObbels en zoon Carlos Dobbels in 1965 als conservenfabriek. Geleidelijk aan werd overgestapt naar het verhandelen van verse groenten voor de industrie
Eind de jaren '80 vervoegde de derde generatie, Dobbels Stefaan, het bedrijf. Voor het eerst werd prei geëxporteerd naar Frankrijk voor de verse markt. Stefaan wist het klantenbestand en het assortiment uit te breiden en het bedrijf exporteert naar diverse landen.

Alle groenten en fruit die wij aanbieden worden aangekocht op de Belgische veilingen volgens het simultaan kloksysteem. Dit betekent dat de producten op de veiling in Roeselare, REO-veiling, de veiling in Mechelen, Bel'Orta, en de veiling in Hoogstraten op hetzelfde moment aangeboden worden.

Daarnaast wordt dit assortiment aangevuld met producten van onze plaatselijke telers. Dagelijkse contacten met onze producenten zorgen voor een aanvoer van verse groenten van hoge kwaliteit. Dit resulteert in een seizoensgebonden en uitgebreid gamma van groenten en fruit.

Groenten

Fruit